YOĞUN BİR GÜNE ANTRENMANI NASIL SIĞDIRABİLİRSİN?

YOĞUN BİR GÜNE ANTRENMANI NASIL SIĞDIRABİLİRSİN?

30 Aralık 2021
YOĞUN BİR GÜNE ANTRENMANI NASIL SIĞDIRABİLİRSİN?

İşine yeterince yakın yaşıyorsan, toplu taşıma veya araba kullanmadan, ofise bisikletle gidip gelmeyi düşünebilirsin. Böylece gününü boşa harcamadan tam bir antrenman yapmak için mükemmel bir fırsat yakalamış olacaksın. Bisiklet, bacaklarındaki kas gruplarını güçlendiren ve kardiyovasküler gücünü artıran harika bir egzersizdir. Eğer yol bisiklet için uygun değilse, koşarak veya yürüyerek gitmek de vücudunu çalıştırmanın harika yollarıdır. Toplu taşıma kullanmak durumundaysan birkaç durak önce inmeyi ve ofise oradan yürümeyi deneyebilirsin.

İşe Gitmeden Önce Antrenman Yap

Erken kalkan yol alır! İster bir grup dersine katıl, ister kulüpte veya evde egzersiz yap, alarmını biraz daha erkene kurarak kahvaltı etmeden önce antrenman yapabilirsin.

 

Öğle Aranda Spor Yapmayı Dene

Sadece vücut ağırlığını kullanarak yapabileceği bir sürü egzersiz vardır. Bu egzersizlerle ilgili en güzel şey, bunları istediğin zaman, istediğin yerde yapabilmendir. Bu egzersizler için ne uzun bir süre ayırmana ne de herhangi bir ekipmana ihtiyacın var. Molandan en iyi şekilde yararlan ve birkaç egzersizi bu saat diliminde yapmayı dene. Öğle tatilinde egzersiz yapmak hem kan akışını hızlandırır hem de öğleden sonra kendini yenilenmiş ve daha üretken hissetmeni sağlar.

 

Yoğun bir günde tam bir antrenman yapabilmenin anahtarı, günün doğru saatleri için doğru egzersizleri seçmektir. İşe gidip gelirken kardiyovasküler egzersizi aradan çıkarabilir, bazı ağırlık çalışmalarını programına sığdırmak için daha erken uyanabilir ve öğle yemeği molanı bazı daha kolay ve ekipman gerektirmeyen egzersizler yapmak için kullanabilirsin. Unutma, herhangi bir antrenman hiç antrenman yapmamaktan iyidir!